Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Megjelenések

A kismamák természetesen a várandósság 9 hónapja alatt is szeretnének szépek, sugárzóak, ápoltak lenni, sok esetben a női lét kiteljesedéseként élik meg ezt az időszakot. Milyen készítményeket válasszanak a sminkeléshez?

A nyár folyamán a meleg és az intenzív UV-sugárzás miatt még nagyobb és speciális odafigyelésre van szükség a bőrápolásban, különösen a várandósság sok változással járó időszakában. Ilyenkor, főként a nyári időszakban gyakran előforduló bőrállapot a terhességi maszk (melasma vagy chloasma), de persze nem csak ez ellen kell védekezni.

 

A popsikrémek, pelenkadermatitisz elleni készítmények és az ekcémás bőr kezelésére, ápolására való termékek gyakran tartalmaznak valamilyen formában körömvirág-kivonatot. Ez persze egyáltalán nem véletlen. Mit is érdemes tudnunk erről a csodás gyógynövényről?
A baba érkezését követően a pelenkázás központi kérdéssé válik. Az újdonsült szülők aggódva gondolhatnak erre a feladatra, azonban hamar a napi rutin része lesz, hiszen sok-sok pelenkacserére van szükség. Ezzel együtt pedig a popsi ápolására is nagy gondot kell fordítani.

A várandósság maga a csoda. Megtapasztalnunk azt, hogy a női testben élet növekszik, megtapasztalnunk a testben és a lélekben bekövetkező változásokat: fantasztikus érzés! A babavárás hónapjai alatt ugyanakkor a bőrünk is nagy változáson megy keresztül, ezért különleges ápolást igényel.

Így lesz egy gyógyszerész édesanyából natúrkozmetikumokat készítő vállalkozó
Dr. Halász Dóra gyógyszerész megálmodta, megtervezte, kutatta, fejlesztette és létrehozta azt a márkát, amiért sok-sok anyuka rebeg hálát. A miértről, a hogyanról és a hogyan továbbról is beszélgettünk a Sikersztoriban.
A gondos és felelősségteljes ápolás egyik legfontosabb szempontja a természetes élettani folyamatok támogatása.
Natúrkozmetikumok terén egyik nagy kedvencünk most egy hazai „alkotás”, mégpedig egy magyar gyógyszerész, dr. Halász Dóra kezei közül.

Dr. Halász Dóra, a Shedo natúrkozmetikumok megálmodója elárulja miként fogj neki!

Keresés