Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Küldetésünk

Bio natúrkozmetikumok az illóolajok erejével

Dr Halász Dóra vagyok, szakgyógyszerész, feleség és egy gyönyörű kisfiú édesanyja. Gyógyszerészeti egyetemi tanulmányaim során megismerkedhettem számos természetes és szintetikus vegyület kémiájával, tulajdonságaival, hatásaival. Figyelmem hamar a természetes anyagok felé irányult.  A gyógynövények, növényi olajok és illóolajok ragadtak magukkal. Aromaterápiás tanulmányaim során elmélyülten foglalkozhattam kedvenc olajaimmal. Ezen tudásanyag birtokában már elérhetőnek bizonyult saját natúrkozmetikumaim létrehozása, mellyel egy régi álmom vált valóra. Anyaként, keresztanyaként, barátnőként a mindennapos babaápolásban is szereztem tapasztalatot. Így született meg a SHEDO Manó babaápolási termékcsalád.

Kiemelkedően fontosnak találom a felhasznált alapanyagok minőségét, ezért prémium minőségű, BIO minősítésű növényi kivonatokat, növényi olajokat használok a termékek elkészítéséhez. Az ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó alapanyagok előnye a konvencionális termesztésből származókhoz képest, hogy nem tartalmaznak olyan vegyszer maradványokat, amelyek megterhelhetik a bőrünket, szervezetünket. Ennek kiemelkedő jelentősége van a babaápolásban. Fontos, hogy a vékony, érzékeny, finom bababőr tiszta, megbízható forrásból származó anyagokkal érintkezzen.

Prémium minőségű, 100% tisztaságú, BIO és Demeter minősítésű illóolajokat használok.

A Körömvirág balzsam kivételével-mely BIO méhviaszt tartalmaz- minden termék vegán.

A termékek frissen, kézzel készülnek, laboratóriumi körülmények között.

Csomagolóanyagként korszerű, airless technológiával működő flakonokat választottam a legtöbb termék esetén, mert ilyen formában biztonságosan tárolhatók a kozmetikumok. A kupak egy légmentesen záródó szeleppel van ellátva, így nem érintkezik levegővel, szennyező anyagokkal, ezáltal megőrzi frissességét. A környezetvédelem fontos számomra, ezért azoknál a termékeknél, ahol az összetétel megengedi környezetbarát üveg és fém csomagolóanyagot használok, a gyártás során keletkező hulladékot pedig újrahasznosítom.

Nem használok mesterséges szín-és illatanyagot, mesterséges tartósítószert, parabéneket, SLS-t, kőolajszármazékokat.

Célom, hogy minél több ember figyelmét felhívjam a természetes, natúrkozmetikumokkal történő bőrápolás fontosságára.

A SHEDO márkát férjemmel, Deák Zoltánnal közösen alapítottuk és együtt dolgozunk a vállalkozás sikerén.

Keresés