Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Éva Magazin: "A jobbnál is jobbat akartam alkotni"

2021. 07. 05. 14:45:10

Legutóbbi #vegyélhazait FB live beszélgetésünk vendége egy magyar babaápoló és testápolási márka,a SHEDO "anyukája" volt. Halász Dóra egyebek mellett azt is elárulja, hogyan zsonglőrködik az idejével gyógyszertár, vállalkozás és a család között.

Szépségápolás kategóriában is egyre több magyar alkotó termékét találhatod meg a vegyélhazait oldalon. A SHEDO kitűnik mind közül - hiszen termékei "nem csak" természetes alapanyagokból állnak, azokat az illóolajok gyógyító erejével is párosítja. Az aromaterpáia itthon még csak most kezd elterjedni. Bár a gyógynövények nemzete vagyunk és sokan ismerik ezek jótékony hatásait, de a különféle növényekből készült illóolajok még sokak fejében csak illatosításra szolgálnak.

A SHEDO a különleges technikával készült és tárolt krémeit főleg a legkisebbeknek készíti - ezeket illatmentes változatban. Hat hónapos kortól viszont már bátran választhatunk illaóolajos verziót is a gyermkünknek.

Nézzétek meg a videót, melyben Halász Dóra mesél a vállalkozásáról, a termékekről, a kedvenc illatáról, és arról, hogyan lehet időzsonglőrködni a gyógyszertár - vállalkozás - család háromszögében.

 

Forrás: www.evamagazin.hu

Keresés