Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Bőrápolási rutin gyermekkortól

A gondos és felelősség teljes ápolás egyik legfontosabb szempontja a természetes élettani folyamatok támogatása.

Mikortól érdemes elkezdeni a babák bőrének ápolását?

Hogyan előzzük meg a terhességi csíkok kialakulását? Szervezetünk, így a bőrünk is a várandósság hónapjai alatt nagy változáson megy keresztül, ezért különleges ápolást igényel. A nők kötőszövetei lazábbak, ennek köszönhető, hogy a várandósság alatti növekedéshez képes alkalmazkodni bőrük. A lazább kötőszöveteknek köszönhető az is, hogy bőrük hajlamosabb terhességi csíkok megjelenésére, ugyanakkor ennek genetikai meghatározottsága is van, ezért nem feltétlenül alakul ki mindenkinél
Az aromaterápia és a SHEDO Aromaterápiának nevezzük az illóolajokkal történő egészségmegőrzést és gyógyítást. Azok a növények, amelyek illóolajok termelésére képesek az aromás növények. Az aromaterápia holisztikus gyógymód, ami azt jelenti, hogy nemcsak a betegséget, hanem az embert egészében kezeli. Az aromaterápia hat testre, lélekre és szellemre, az egész szervezetre. Jó kiegészítője egyéb terápiáknak.
Vigyázzunk a napsugarakkal! A gyermekkor nagy élménye a szabadban eltöltött idő, hosszú séták, kirándulások a családdal és a közös játék a  gyermektársakkal. Hozzájárul a gyerekek immunrendszerének fejlődéséhez, fontos a mozgásfejlődésük szempontjából is és társas kapcsolataik alakulására, lelki egészségük fenntartására is jó hatással van.

Keresés